«Сільські новини» мають роздержавити

21 Грудня 2017, 12:40
11623 Джерело: http://zerkalo.mk.ua/novini/14-gazet-v-nikolaevskoj-oblasti-v-tom-chisle-i-vechernij-nikolaev-budut-reformirovany-na-pervom-etape.html

683 газети  реформують до кінця 2018 року. 

Музей-архів преси та Центр демократії та верховенства права презентували «Залу комунальної преси».
Це – інтерактивний онлайн-ресурс, на якому зібрані дані про усі комунальні друковані ЗМІ, що підлягають роздержавленню в Україні, – пише Історична правда з посиланням на сайт Центру демократії та верховенства права.

До уваги відвідувачів – електронна база 638 газет, що мають бути реформовані вже до кінця 2018 року. Станом на кінець другого року реформи (усього їх три), вже роздержавилися 18% комунальних видань. Тож останній рік буде найбільш напруженим, протягом якого решта газет повинні вивести із числа засновників муніципальні органи. У базі сайту – 15 волинських «районок».Серед них – районна газета Старовижівського району «Сільські новини»

Поки цей процес триває, кожен у режимі онлайн може ознайомитися з індивідуальною карткою видання на сайті: дізнатися про його засновників, сферу розповсюдження, стан реформування та навіть погортати і завантажити відсканований примірник.


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024