У Старовижівському ліцеї провели профорієнтаційний квест

18 Грудня 2017, 19:11
6127

Учасників заходу ознайомили з послугами служби зайнятості.

Для студенської молоді 14 грудня провели квест «Твій шлях до успіху!» Про це інформує Старовижівський районний центр зайнятості.

Учасниками заходу стали директор Старовижівського ліцею Анатолій Хлапук, учні, викладачі та майстри, фахівці з профорієнтації, директори Ратнівського та Старовижівського центрів зайнятості Іван Миронюк та Сергій Шеремета. Також запросили представника Старовижівського автодору інженера Вадима Сеха та Вадима Кужеля, який представляв ковельську мережу магазинів автозапчастин.

В учнів професійного ліцею сформувалося чітке уявлення про роботодавців, про професії «слюсар з ремонту та обслуговування автомобілів», « водій категорії «Д», професійні умови. Учасників заходу ознайомили з послугами служби зайнятості: проходженням стажування на робочому місці, можливістю відкриття власної справи за сприянням служби, проходженням перенавчання, підвищенням кваліфікації, можливістю попрацювати на тимчасових та громадських роботах.

Учні, які шукають цікаву роботу могли безпосередньо поспілкуватися з роботодавцями, дізнатися про актуальні вакансії. Директор Старовижівського районного центру зайнятості Сергій Шеремета у своєму виступі зазначив, що наразі на ринку праці переважає попит на працівників робітничих професій. 

Студентській молоді побажали вдалого професійного вибору та гідної роботи після закінчення навчання. 

 




 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром