Старовижівського начальника поліції звинувачують у ДТП

11 Грудня 2017, 18:03
10706

Наразі поліція проводить службове розслідування.

На трасі Київ-Ковель-Ягодин трапилася ДТП, в якій звинувачують  начальника Старовижівського відділення поліції ГУНП Миколу Карпука. Автопригода відбулася 24-го листопада цього року. Про це пише Ірина Корнисік у спільноті  Я ❤ Волинь на Facebook.

 «ТЕРМІНОВО!!! Шукаємо чоловік – свідка ДТП, яке відбулося 24 листопада 2017 року близько 16 год 47 хв на автодррозі «Київ-Ковель-Ягодин». В автопригоді постраждав Корнисік Андрій. Керуючи автомобілем марки «BMW» та уникаючи зіткнення з зустрічним автомобілем, допустив з'їзд вказаним авто у кювет, перевернувшись декілька разів, внаслідок чого отримав тілесні ушкодження. Аварійну ситуацію створила поліцейка машина «passat B5» зеленого кольору, виїхавши на знак  «перевага зустрічного руху» та перетнувши суцільну смугу. Водій на вказаному авто втік з місця пригоди. За кермом автівки був начальник Старовижівського відділення поліції ГУНП у Волинській області підполковник поліції Карпук Микола Володимирович, який всілякими відмовками ухиляється від відповідальності! Просимо всіх небайдужим допомогти знайти свідків та притягнути до відповідальності злісного порушника правил дорожнього руху та особу яка ганьбить поліцію!!! 0934246629 Андрій», – пишуть у дописі.

У поліції призначили службове розслідування, яке має встановити, чи причетний керівник Старовижівського відділення поліції до цієї ДТП. 

Коментарі
12 Грудня 2017, 11:52
Цікаво! А чого до з 24.11 до 11.12.2017 ніде немає інфи про цю пригоду. Тим більше такий РЕЗОНАНС, винуватець втік. Чи треба було узгоджувати текст публікації? Щось тут не чисто. Може потерпілий не хотів афішувати це вчасно, або був не в тому стані, щоб афішувати? Питань більше до автора! Зазвичай такі публікації з'являються максимум на другий день, а тут майже два тижні пройшло. Чому?
12 Грудня 2017, 12:29
Сайт запрацював із 1 грудня, відповідно інформацію 24 листопада подати ми не могли. А інформацію про ДТП потрібно було перевірити у представників поліції, які повідомили, що наразі проводять службове розслідування. Інфоприводом для написанння цієї публікацієї став пост за 11 грудня про пошук свідків аварії. Дякуємо за уважність!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром