Малюють, ліплять, різблять: відбувся конкурс талантів серед дітей з інвалідністю

06 Грудня 2017, 12:10
Учасники конкурсу 2009
Учасники конкурсу

Підвели підсумки щорічного конкурсу творчих робіт «Повір у себе – і в тебе повірять інші».

Захід був приурочений до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Дійство відбулося 5 грудня в НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Стара Вижівка, – інформує Старовижівський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді на своїй сторінці у Facebook.


 

«Конкурс тривав до 13 листопада. Приємно здивував вік учасників (а всього їх було 54) – від наймолодших школярів до старшокласників. Вони приїхали з різних куточків району, мають різні уподобання, думки, мрії, погляди на життя, але усіх їх об’єднує сила волі, любов до прекрасного, творча фантазія. Результатом їхньої праці стали прекрасні роботи: малюнки, вироби з пластиліну, металу, дерева, тіста, аплікації, в яких діти продемонстрували свою креативність»,– йдеться в дописі.

1

1

2



1

 

Найкращими визнали роботи Назарія Глінчука із с. Яревище (І місце), Іванни Гапонюк із смт Стара Вижівка (ІІ місце) та Богдана Чеха із Смолярів (ІІІ місце).

Привітали учасників свята заступник голови Старовижівської РДА Петро Філюк та начальник відділу освіти, молоді та спорту Старовижівської РДА Валентина Яриніч. Подарунками переможцям та учасникам вручив директор РЦСССДМ Петро Муравчук. Він зазначив, що центр організовує цей конкурс уже 15 років поспіль та подякував усім, хто опікується дітьми, яким важлива щоденна підтримка та допомога.

1

1



 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024