На скільки зріс бюджет району за 10 місяців

05 Грудня 2017, 09:57
1466 Джерело: https://antikor.com.ua/articles/189752-kabmin_pustitj_koruptsijni_groshi_finansuvannja_silovih_struktur_i_remont_dorig

У РДА обговорили виконання бюджету району за 10 місяців та стан казначейського обслуговування державного та місцевих бюджетів.

Нарада проходила під керівництвом голови райдержадміністрації Анатолія Бринчука. Про місцевий бюджет говорили 4 грудня, – інформує сектор із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату РДА.

Начальник управління фінансів Раїса Павлова доповіла, що до загального фонду місцевих бюджетів району станом на 1 листопада 2017 року при плані 26, 4 мільйона гривень надійшло 31,7 мільйона податків, зборів та інших обов’язкових платежів. У порівнянні з минулим роком надходження зросли на 48,8 %.

Про стан казначейського обслуговування бюджетних коштів за 10 місяців 2017 року доповідала начальник управління Державної казначейської служби Ірина Романюк. За 10 місяців цього року управління забезпечило опрацювання та оплату всіх платежів поданих клієнтами як за захищеними, так і за незахищеними статтями видатків.

«Казначейська служба роз’яснювала розпорядникам бюджетних коштів зміни в нормативно-правової базі, які стосуються законодавства при казначейському обслуговуванні бюджетних коштів», − зазначила Ірина Петрівна.

Також вона наголосила, що з 2018 року запроваджується обов'язковий перехід до системи дистанційного обслуговування установ державного та місцевого бюджетів. Голова РДА закликав керівників районних служб активізувати роботу придбання необхідного програмного та технічного обладнання для переходу на таке обслуговування.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024